Om Verdo Hillerød El-net A/S


Vi sikrer strøm i stikkontakten til store dele af Hillerød.
Den 1. januar 2010 skiftede Energi Hillerød navn til Verdo Hillerød El-net A/S og er en del af Verdo-koncernen. Verdo-koncernen hed tidligere Energi Randers.
 
Verdo Hillerød El-net er stadig på mange måder det elselskab, du altid har kendt. Det vigtigste er, at vi stadig er din lokale elforsyning, som du let kan komme i kontakt med. Vi ønsker at skabe gode resultater til gavn for både vores kunder og os selv - og altid på en effektiv og miljømæssig forsvarlig facon.
 
Verdo Hillerød El-net er en topmoderne forsyningsvirksomhed, der leverer el til store dele af Hillerød Kommune. Vi har ansvaret for at udbygge og vedligeholde elnettet i forsyningsområdet, så ca. 14.000 husstande hver dag kan være sikre på at have strøm i stikkontakten. Vores mål er at sikre en høj forsyningssikkerhed, god service og lave priser.
 
Verdo Hillerød El-net driver forsyningsområdet omkring Hillerød by. Du kan se et kort med forsyningsområdet under menupunktet Her leverer vi el.
 
Udover den daglige drift af elnettet, sørger vi for at overholde alle de krav, der stilles via en stram offentlig regulering. Som en ekstra sikkerhed for kunderne bliver alle danske netselskaber også løbende vurderet på effektivitet (benchmarking). Disse punkter uddyber vi nærmere under Intern overvågning og Vedtægter.

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik